Ősgén, ősnyelv, ősmagyarság: titkolják nagy királyaink eltűnt sírjait

Félnek, hogy kiderül: a magyarság sok ezer évvel régebbi, mint azt a tudomány ismeri… Titkolják régi magyar királyaink sírját? Miért tennék – adódik a kérdés.

Hát azért, mert ezekkel együtt napvilágra kerülne számos olyan tudományos bizonyíték, ami genetikailag igazolná azt, hogy a Honfoglalás valójában nem úgy zajlott, ahogyan ma azt a töri könyvekben tanítják. Sőt, az sem biztos, hogy egyáltalán volt ilyen…

Árpád-fejedelem sírja már rég megtalálva.

Az MTA azonban hallgat róla, pedig több évtizeddel ezelőtt még neves magyar régészek is megvizsgálták azokat a csonttöredékeket és egyéb maradványokat, amiket a Holtvilág-árokban találtak.

Régi dicső és nagy királyaink sírjai a történelmünk során teljesen elvesztek.

Attilát soha nem találták meg, legalábbis hivatalosan ezt állítják, ahogyan Árpád-fejedelmet sem, sem pedig sok más nagy magyar uralkodót, királyt.

Ha ezeket a sírokat feltárná a modern tudomány, olyan genetikai bizonyítékok gyűlnének össze, amíg egyszer és mindenkorra megsemmisítenék a magyarság eredetéről ácsolt történelmi hazugságokat.

Mert nem igaz, hogy úgy zajlott a Honfoglalás, ahogyan ma tanítják.

Nem igaz az ezer éves magyarságról szóló dogma: jóval azelőttről is vannak nyomok, melyek a legősibb népeket is megelőzték.

Nem igaz, hogy Attila sírját a mai napig nem találták meg.

Tudják, hol van, fel is tárták, de a felfedezést és az eredményeket elhallgatták, mert nem “illett” bele a magyarságról alkotott akkori világképbe és kutatásokba.

Ideológiát gyártottak a magyarság eredetének kérdéséből, bizonyos érdekcsoportoknak pedig a mai napig az a dolga és fő feladata, hogy ezt a hamis koholmányt fenntartsák, hitelesítsék annak ellenére, hogy egyre kevesebb hitele van, ahogy újabbnál újabb leletek fordulnak ki a földből…