Magyarok a jégkorszakban? 24 000 éves nyelv és annak régészeti bizonyítékai

A magyarságnak sokkal gazdagabb, és mélyebb múltra visszatekintő történelme van. Valójában a magyar nyelv egy 24 ezer éves nyelv, és erre bizonyítékok is vannak.

A Mal’ta-Buret kultúrával kapcsolatos ez az egész. Eredetileg a Bajkál-tó környékén találtak egy régészetileg nagyon fontos leletet az 1920-as években. Ez nem volt más, mint egy fiú maradványa. A róla szóló tanulmányt 2013-ban ismertették a világ előtt. A maradványokat a kormeghatározás alapján 24 ezer évesnek tekintették.

A fiú maradványai egyértelműen kapcsolatba hozhatók a magyarsággal bizonyos módon. A későbbi DNS vizsgálatok kimutatták, hogy genetikai ősei lehettek a szibériaiak, az amerikai indiánok, és az eurázsiai sztyeppék lakói is. Nyilvánvalóan van kapcsolatunka finnugor népekkel. A finnugor elmélet nem egy egyszerű hazugság, hanem egy aljas félremagyarázás.

A magyarság ősi nyelve 24 ezer éves a jelenleg ismert információk alapján. Ez azért megdöbbentő, mert régebbi, mint bármilyen ismert nyelv. A sumerok nyelve és írása is sokkal fiatalabb, mint a miénk – legalábbis ez a tézis, ami bizonyítást nyert már a múltban, és egyre több régészeti “hagyaték” támasztja alá.

Egy hunnál pontosan ugyanolya leszármazást találtak, mint az 1920-as években talált fiú maradványainál. Ez azt jelenti, hogy valójában egy a jégkorszakból eredő kultúráról beszélünk, vagyis az Árpádokat egészen idáig lehet visszavezetni…