Putyin: Minden csak színjáték- az amerikai elnökök valójában csak bábok

Putyin is ki merte mondani, hogy az amerikai elnökök csupán bábok – sőt nevén nevezte a Deep State mélyállamot, mely a valódi háttérhatalom egyik fontos ága.

De akkor kik és miért, és ami még fontosabb: hogyan irányítják Amerikát és a titkos szervezeteket?

A Le Figaro francia újságnak adott interjúban Vlagyimir Putyin orosz elnök felhívta a figyelmet az Egyesült Államok külpolitikáját ellenőrző ‘Deep State gépezetre’ rámutatva, hogy az amerikai elnökök csak az uralkodó oligarchiát kiszolgáló bábok.

A közvélemény egy bizonyos személyt megválaszthat az érdemei és eszméi alapján – de ez a személy ritkán képes formálni a politikát”

Majd megjegyezte, hogy az Egyesült Államokban a háttérhatalom biztonsági szervezete, amely jellemzően a Mély Állam néven ismert nagyon erős és mint ilyen, nem teszi lehetővé a politikai irányítás bármilyen értelmes változását.

Az USA valójában túszul van ejtve egy a szívébe hatoló, ott mételyesen terjedő kórság által, melyet mélyállamak, vagy árnyékkormánynak hívnak.

Nem csak Amerikában, de a világ más országaiban is jelen vannak ilyen árnykormányok, ezek valójában összekapcsolódnak. Egyetlen központból irányítják ugyanis az egész világot, annak folyamatait.

Az árnyékkormány célja mindent uralni. Egy olyan politikai, gazdasági és társadalmi hatalmi tényező, ami megkerülhetetlen, és ami mindent alakít. Ha kell, az egész ország vagy más nemzetek sorsa felett döntenek. Akkora a befolyása és a pénze ennek az árnyékkormánynak, hogy szinte érinthetetlenek, és nem is sikerült soha senkinek elmozdítania őket. Ezt annak is “köszönhetik”, hogy valójában a politikai látható elit sem nagyon tud a létezésükről, de még az amerikai elnökök sem.

Maga Putyin is tett utalást a mélyállam létezésére, és az árnyékkormány hatalmára, mikor azt mondta egy interjúban, hogy az amerikai elnökök csak bábok, akiket dróton rángatnak.

Az elnökök jönnek és mennek, de a politika ugyanaz marad” – mondta.

Valójában az egyéneket, akiknek valódi ötleteik lehetnek az Egyesült Államok politikájának reformjáról, csak azért választják meg a Fehér Házba, hogy kielégítsék a szabad és tisztességes demokratikus folyamat illúzióját, ami valójában a valóság elkendőzése.

Putyin megjegyezte, hogy a “sötét öltönyös emberek” azok, akik névtelenek maradnak az amerikai szavazóközönség számára, továbbra is az Egyesült Államok uralkodó elitjének jól bevált érdekeit tartják szem előtt minden újonnan megválasztott adminisztrációval.

Vegyük csak Obamát, aki egy előremutató liberális elnökként indult. Nem azt ígérte megválasztása előtt, hogy bezártatja Guantanamo-t? De nem tette meg. Megkérdezhetem miért? Nem akarta megtenni? De, meg akarta tenni. Viszont nem tehette, mert ott ez nem így működik.

Őszintén be akarta záratni, de nem járt sikerrel, mert nem engedték neki, de ez elég bonyolult.
Még ha nem is ez a fő kérdés, mégis nagyon fontos, hiszen nehéz elképzelni, hogy emberek vannak ott láncra verve akár évtizedekig is minden bírósági tárgyalás vagy nyomozás lefolytatása nélkül!

El tudják képzelni ugyanezt Franciországban vagy Oroszországban? Mi lenne akkor? Egy katasztrófa lenne!

De az USA-ban lehetséges és napjainkig is folytatódik. Ezt a példát csak azért mondtam el önöknek, hogy lássák ez nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik.”

Tudja, kommunikáltam egy amerikai elnökkel, és egy másodikkal, majd egy harmadik elnökkel, akik jöttek és mentek, de a politika ugyanaz maradt:”- illusztrálta Putyin a helyezet,

“Tudja, miért van ez?” – kérdezte Putyin, mielőtt kifejtette volna az amerikai kormányzati rendszer tényleges működését.

Tehát megválasztanak egy személyt – aki jön az ötletekkel, aztán aktatáskás emberek látogatják meg, jól öltözöttek, sötét ruhákban – olyan, mint az enyém. Kivéve, hogy a piros nyakkendő helyett feketét vagy sötétkéket viselnek.”

Putyin világosan érti, hogyan működik a ‘Mély Állam’ színjátéka, és az, hogy nyilvánosan beszél ezekről a műveletekről, valamint az a tény, hogy ismeri azokat az embereket, akik a kormányt valójában irányítják, közvetlen támadást jelent azok titkos műveletei számára.

Az orosz vezető elmondta, hogy amikor ezek a “fekete ruhás emberek” megjelennek, valójában utasítják az elnököt, hogy mit tegyen, ezért lehet gyakran látni a hirtelen eltérő politikát ahhoz képest, mint amellyel jelöltként megválasztották.

“Ez történik egyik adminisztrációról a másikra.”

Hogy megértsük ennek a befolyásnak a számtalan bizonyítékát, nem kell messzebbre mennünk Donald Trump-nál. Trump Szaúd-Arábiát tette felelőssé az egyre szaporodó terrorért és 9/11-ben játszott szerepéért. Azonban, amikor irányítói elmondták neki, hogy mit kell tennie, 180 fokos fordulatot tett és milliárdokat adott nekik, meghajolva előttük.

De ez csak a kezdet volt. Trump nemrég terrorista államként hivatkozott Katarra és megjegyezte, hogy a terrorizmus finanszírozói az egész világon. Pár nappal később engedélyezte, hogy egy 12 milliárd dolláros fegyverkereskedelmi megállapodást kössenek a katari terrorista állammal.

A titokban a nemzetek szöveteiben bujkáló mélyállam mindent kézben tart. Amerikában ez a Wall Streetre kihelyezett pénzügyi “fészek”.

A világon mindenhol vannak betelepített szervezeteik bankok, gazdasági vállalatok formájában, mint egyfajta előretolt helyőrségek. Ezek a bástyák egy globális hálózatot alkotnak. Valójában szelepekként, pontosabban pénzszivattyúként működnek: a világ minden országából titokban áramlik a pénz különféle kamatok formájában, amiket aztán fantom pénzekkel pótolnak a rendszerben, jelentősen növelve a gazdasági összeomlás esélyét a jövőben.

Mivel minden cég a markukban van, így a kormányzók is, és az egyes államok vezető politikai erői is. Ha nem állnak a vezetők mögött cégek és anyagi tőke, akkor nincs hatalma.

Ezért mondják ma azt sokan, hogy Amerikában és szerte a világon rengeteg vezető csak egyfajta báb, akit pénzekkel tömködtek tele. Amit elfogy mögüle a pénz, mert a mélyállam úgy dönt, hogy már nem áll érdekében az adott politikai vagy gazdasági szereplőt pénzelni, egyszerűen “visszaejti” a semmibe, félreállítja az útból.

Nem csak Trump ilyen, az elmúlt évtizedek amerikai elnökei is mind bábok voltak, de sokak szerint Soros György is egy báb, akit a világ egyik legbefolyásosabb emberének gondoltak. Pedig Soros valójában csak egy kis hal a nagy halakhoz képest, akik ragadozóként lapulnak a sötétben…

Bankárcsaládok tagjai, 300 szupergazdag elit csoportok uralnak mindent. Ők azok, akik megmondják valójában, merre menjen a világ. Mikor legyenek háborúk, mikor kell, hogy egy újabb gazdasági válság sújtsa a világot.

A világot ugyanis újra meg újra ki kell mozgatni az egyensúlyi állapotából.

Ez a hatalomban maradásuk záloga, hiszen míg a világ az instruált káosszal van elfoglalva, addig nem is veszik észre, hogy kevesek uralkodnak a sokaság felett.