Már keresik a kutatók a párhuzamos világok bizonyítékait: szinte biztos, hogy létezik a tüköruniverzum!

Tükörrészecskék nyomaira bukkanhatnak a tudósok, mely igazolhatja hogy más világok is léteznek a miénken kívül. Az egész világ figyelme erre összpontosul.

A multiverzumok létezése nagyon régóta foglalkoztatja az emberiséget. Ha bebizonyosodik, hogy tényleg vannak más világok a miénken kívül, akkor újra kellene tanulnunk mindent a saját világunkról.

Gondoljunk csak bele: más világokban más törvények uralkodnak, sőt, ezek a világok kapcsolatba léphetnek a miénkkel.

Egyes, ma természetfeletti, vagy paranormális eredetűnek gondolt jelenségek talán épp a másik tüköruniverzumból “szivárognak át” hozzánk.

Most egy nagyszabású tudományos kutatás keretében keresik a tudósok a választ a végső kérdésre, és próbálnak ennek a tükörkozmosznak a nyomaira bukkanni.

Leah Broussard, az Oak Ridge-i Nemzeti Laboratórium munkatársa kollégáival úgy döntött, megpróbálják megtalálni a hipotetikus tükörrészecskéket.

A szakértők vizsgálatuk során szubatomi részecskéket fognak átirányítani egy rendkívül erős mágnesen, egyenesen egy áthatolhatatlan falba.

Amennyiben a kísérlet sikeres lesz, egyes részecskék önmaguk tükörképévé alakulnak majd át, és átjutnak a falon, ezzel igazolva, hogy a tükörvilág létezik.

Sokan úgy sejtik a tudományos körökben is, hogy a részecskék egy része valamilyen folyamat útján képes átlépni ebbe a tükörvilágba, vagy párhuzamos univerzumba.

Rengeteg elképzelés van arról, hogy mi is lehet ez a tükörvilág, mit tartalmazhat.

Nyilvánvalóan evidens feltételezés lehet az, hogy a tükörképe a miénknek, de felvetődött már az is, hogy gyakorlatilag nem másról, mint a túlvilágról beszélünk.

Vagyis egy párhuzamos létsíkról, ahová az emberi lélek Herminamezőé, vagy asztráltestté átalakulva “átlép”.